Logo

Chocolate chip cookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
250 g smør - blødgjort
2 dl sukker
2 dl brun farin (mørk farin)
1 tsk vanilje ekstrakt
2 æg
5 dl chokoladeknapper
2,5 dl hakkede nødder - vælg selv hvilken slags

Hvedemel, bagepulver og salt blandes i en skål.
I en anden skål røres smørret sammen med de to slags sukker og vanilje
indtil det er lyst og let.
Æggene tilsættes under omrøring - et ad gangen.
Melet røres gradvist heri, og derefter chokoladeknapper og nødder. Dejen afsættes på bagepladen med en ske med ca. 5 cm mellem hver, og kagerne bages ved 225°C til de er gyldne - 9-11 minutter.
Lad dem køle af på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her