Logo

Brombærtærte med æblegele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
100 g margarine
1 æggeblomme
1 portion kagecreme
2 ½ dl piskefløde
300 g brombær
200 g æblegelé
 
Smuldr dullen i melet.
Tilsæt æggeblommen og saml dejen hurtigt.
Lad den hvile koldt ½ time.
Udrul dejen og beklæd en tærteform.
Bag tærten ved 200ºC i 30 min.
Lav cremen efter anvisning, pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Fordel cremen i den afkølede bund.
Fordel brombær over.
Smelt geléen i en lille gryde, afkøl den lidt og hæld den over.
Lad geléen stivne inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her