Logo

Brød til bøfsandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl lunkent vand
20 g gær
20 g margarine
½ tsk salt
ca. 150 g hvedemel
 
Udrør gæren med vandet.
Tilsæt margarine, salt og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Del dejen i 6 stykker.
Rul dem til boller, der trykkes flade (ca. 9 cm. i diameter).
Prik dem med en gaffel.
Pensl dem med sammenpisket æg.
Lad dem hæve tildækket et lunt sted 10-15 min.
Bag dem ca. 10 min. ved 225ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her