Logo

Boller med kardemomme og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du finder ikke en nemmere opskrift en den her på boller. Her laves de med kardemomme og rosiner, men rosinerne kan let udelades. Prøv den til eftermiddagskaffen end søndag.


2 pakker gær
Sukker
1 ½ tsk kardemomme
Hvedemel
2 æg

rosiner

*

 
Opløs de 2 pakker gær i sukkeret. (sukkeret tages efter opløsningen.)
kom 1 ½ tsk kardemomme i og 2 æg. Herefter rosinerne. og slutter af
med melet. (beregnes også efter behov.)
Bagefter skal dejen hæve i 1 time.
Dejen rulles til små boller ca 24 - 30 stk
Pensles med æg og bages ved 200ºC i 10-20 min.

 
Tips: Bollerne bliver bedst hvis man propper lige præcis nok hvedemel i. For
meget hvedemel gør dem en smule tørre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her