(Til 4 personer)
5 lagkagebunde
2 bakker friske blåbær
Saften af 2 limefrugter
4 spsk rørsukker
1 dåse sød kastanjecreme
1 brev MAIZENA kagecreme
250 ml Cremefine til Piskning
*
Kog saften fra limefrugterne op med rørsukker til det får konsistens som sirup.
Afkøl og dryp herefter lagkagebundene med limesiruppen.
Pisk Cremefine til skum. Stil til side.
Lav kagecremen som anført på pakken.
Rør kastanjecremen med et par skefulde Cremefine skum.
Læg en lagkagebund på et fad.
Smør et lag kagecreme på og drys med blåbær.
Læg herefter endnu en bund og smør med et lag kastanjecreme.
Læg igen en bund med creme og blåbær og så en med kastanjecreme.
Til sidst lægges den sidste bund på.
Pynt lagkagen med Cremefine skum og friske blåbær.
Tips: Pisk evt. Cremefine op med kornene fra en vaniljestang. Gør kagecremen lettere og mere luftig ved at vende et par skefulde Cremefine skum i. Prøv en lagkage med friske hindbær eller jordbær i stedet for blåbær. Frosne bær kan benyttes.