4 æg
250 g sukker
2 tsk bagepulver
250 g hvedemel
½ dl fløde 13 %
150 g smør
2 bananer
Overtræk:
200 g mørk chokolade
25 g smør
Pisk æggene sammen, tilsæt sukkeret, og pisk det hvidt.
Bland bagepulver og hvedemel sammen, vend det i æggemassen skiftevis med fløden. Smelt smørret, og lad det svale; rør det i dejen.
Mos bananerne med en gaffel, og rør mosen i dejen. Smør en bradepande med smør, eller beklæd den med bagepapir; kom dejen i, og bag i ovnen ved 1800 i 30 minutter.
Mærk med en stegenål eller gaffel, om den er gennembagt; hvis der ikke hænger dej fast på den, er den færdig. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af på bagerist.
Bræk chokoladen i stykker, og kom den og smørret i en skål over vandbad. Når det er smeltet, røres det godt sammen og smøres over kagen.