Logo

Banankage med chokoladeovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En opgradering til den klassiske banankage i det der i denne opskift kommer et lækkert chokoladeladeovertræk henover kagen. Ikke en sund kage, men den smager utrolig dejligt.

 

 

4 æg
250 g sukker
2 tsk bagepulver
250 g hvedemel
½ dl fløde 13 %
150 g smør
2 bananer
Overtræk:
200 g mørk chokolade
25 g smør

Pisk æggene sammen, tilsæt sukkeret, og pisk det hvidt.
Bland bagepulver og hvedemel sammen, vend det i æggemassen skiftevis med fløden. Smelt smørret, og lad det svale; rør det i dejen.
Mos bananerne med en gaffel, og rør mosen i dejen. Smør en bradepande med smør, eller beklæd den med bagepapir; kom dejen i, og bag i ovnen ved 1800 i 30 minutter.
Mærk med en stegenål eller gaffel, om den er gennembagt; hvis der ikke hænger dej fast på den, er den færdig. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af på bagerist.
Bræk chokoladen i stykker, og kom den og smørret i en skål over vandbad. Når det er smeltet, røres det godt sammen og smøres over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her