Logo

Arabisk kage - luzich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 æg
1 tsk vanilje
1 stor kop flormelis
1 stor kop knuste kaak (arabiske sesamstænger)
1 stor kop smuttede og hakkede mandler
1 kop olie
2 tsk bagepulver
Fyld:
200 g mælkechokolade
1 ds arabisk flødecreme (puch creme)

Æg, vanilje og flormelis piskes sammen. Kaak (der er knust til rasp), mandler og olie kommes i massen. Til sidst tilsættes bagepulver.
Dejen fyldes i en form på ca. 20x30 cm og bages i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
Chokoladen smeltes med arabisk fløde-creme i et vandbad. Når chokoladecremen er kold smøres den på kagen, der stilles koldt indtil chokoladecremen er størknet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her