Logo

Amerikansk Lagkage med Kahlua

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde:
75 g margarine
100 g sukker
4 æggeblommer
175 g hvedemel
¾ dl mælk
2 tsk bagepulver

Marengs:
4 æggehvider
200 g sukker
1 tsk eddike

Creme:
½ l. piskefløde
200 g bitter chokolade
½ portvin eller kahlua

Bunde:
Margarinen røres med sukker.
Æggeblommerne røres i.
Resten af ingredienser røres sammen.
Dejen fyldes i springforme (2 stk ).
Bundene bages ved 240°C i 5 minutter.

Marengs:
Æggehvider piskes stive, heri drysses sukker og eddike.
Bundene tages ud og marengsen smøres på.
Bundene bages herefter lysebrune ved 180°C i ca. 15 minutter.

Creme:
Chokoladen hakkes i mellemstore stykker, piskefløden piskes meget stiv, hvori blandes den hakkede chokolade og portvin/kahlua.
Cremen smøres på den ene bund, den anden bund lægges ovenpå.
Stilles koldt (i køleskab) indtil den skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her