Logo

Alexes Specier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 120 stk

500 g hvedemel
300 g smør eller margarine
150 g sukker
250 g brun farin
2 æg
100 g hakkede nøddekerner
100 g hakket chokolade
3 tsk natron

Hvedemel sigtes sammen med natron. Fedtstoffet skal have stue temperatur.
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen deles i 4 lige store dele, der formes til kugler og trilles ud til 30 cm lange pølser.
Dejpølserne lægges i køleskab eller dybfryser og kan udskæres og bages når man har lyst.
Skæres i ca. 3 mm tykke skiver og bages i en 200ºC varm ovn på midterste rille ca. 8 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her