Logo

Aashilds drømmekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
150 g sukker
75 g kartoffelmel
4 tsk hvedemel
5 tsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
 
Fyld:
250 g flormelis
250 g mejerismør
1 pk. færdiglavet vaniljecreme
kakao efter smag
 
Æg og sukker piskes luftigt, resten af ingredienserne sigtes i.
Hældes i smurt springform og sættes i kold ovn.
Stil på 180°C og bag i ca. 45 min.
 
Fyld:
Flormelis og smør røres hvidt, derefter blandes vaniljecreme og kakao i.
Når kagen er kold, deles den i 2-3 lag og lægges sammen med fyldet.
smør også lidt fyld uden på hele kagen.
 

Tips: Kagen er MEGET velegnet til frysning. Hvis kagen skal fryses, kan det være en god ide' at dele den op i portionsstykker, så er det nemt at tage det antal stk op man lige skal bruge. kagen kan spises kort tid efter den er taget ud af fryseren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her