4 æg
150 g sukker
75 g kartoffelmel
4 tsk hvedemel
5 tsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
Fyld:
250 g flormelis
250 g mejerismør
1 pk. færdiglavet vaniljecreme
kakao efter smag
Æg og sukker piskes luftigt, resten af ingredienserne sigtes i.
Hældes i smurt springform og sættes i kold ovn.
Stil på 180°C og bag i ca. 45 min.
Fyld:
Flormelis og smør røres hvidt, derefter blandes vaniljecreme og kakao i.
Når kagen er kold, deles den i 2-3 lag og lægges sammen med fyldet.
smør også lidt fyld uden på hele kagen.
Tips: Kagen er MEGET velegnet til frysning. Hvis kagen skal fryses, kan det være en god ide' at dele den op i portionsstykker, så er det nemt at tage det antal stk op man lige skal bruge. kagen kan spises kort tid efter den er taget ud af fryseren.