Logo

Æbletærte - lukket

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
150 g smør eller margarine
50 g sukker
1 æg

Fyld:
æblemos af ½ kg æbler
sukker efter smag
evt. kanel, muskat eller ingefær

Mørdej:
dejen æltes sammen og rulles ud på melstrøet bord. En smurt tærteform beklædes med halvdelen af dejen, der prikkes og forbages ca. 10 min. ved 200º. Æblemosen lægges på. Resten af dejen skæres til og lægges over som låg. Prikkes, så dampen fra æblerne kan slippe ud. Tærten bages derefter ca. 30 min. ved 200º, til overfladen er gylden. Drysses med sigtet flormelis og serveres lunken med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her