Logo

Æbler i slåbrok 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Butterdej af 125 g hvedemel (½ portion)
4 æbler

Fyld:
1 spsk sukker
1 tsk kanel
10 g smør

Pensling: sammenpisket æg
Pynt: tesukker

Butterdejen rulles ud i 2 mm’s tykkelse og deles i 4 kvadrater.

Æblerne skrælles og kernehuset bores ud.

Æblerne fyldes med sukker, kanel og smør og stilles på dejen, der foldes sammen om æblet.

Æblerne stilles på smurt plade med dejfolderne ned mod pladen, pensles og drysses med sukker.
Bages 20-50 min. - afhængig af æblernes størrelse og fasthed - ved 200ºC.
Store æbler bages længere ved lavere temperatur - 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her