Logo

Æblebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g knækkede hvedekerner
4 dl vand
4 dl mælk (2dl mælk + 2 dl yoghurt)
50 g gær
1 tsk salt
1250 g hvedemel
250 g revne æbler

Kom hvedekernerne i en skål hæld kogende vand over dem, lad dem stå 10 min. Kom gæren i en skål, tilsæt salt og rør til gæren bliver flydende. Riv æblerne groft og kom dem i, tilsæt mælk + yoghurt og de knækkede hvedekerner. Ælt dejen med melet. Lad dejen hæve til dobbelt str.
Form 2-3 brød og kom dem i smurte forme. Hæver 30 min. Pensles med æg og bager i ca.30 min. ved 225º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her