Logo

Provencebrydebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 g gær
3 dl vand
2 spsk olie
1-2 tsk Herbes de Provence
1 ½ tsk groft salt
425 – 450 g hvedemel
æg til pensling

Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie, provencekrydderi og salt.
Tilsæt melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt. Stil dejen tildækket til hævning ca. 2 ½ time.
Del dejen i ca 15 stykker og form hver del til en bolle.
Stil bollerne tæt sammen og lad dem efterhæve ca. 15 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag brødet ca. 25 minutter ved 200°C.
Tips:Fryse-egnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her