Logo

Waldorfsalat til grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Waldorfsalat til grill

6 røde æbler

6 stængler blegselleri

75 g valnødder

2,4 dl mayonnaise

2 spsk citronsaft

salt og friskkværnet sort peber

2 hoveder julesalat

sprøde inderblade af 1 eller 2 salathoveder

 

A. Fjern æblernes kernehuse.

Skær æblerne i firkanter og kom dem i en stor skål.

Skær blegsellerien i tykke skiver og kom dem ned til æblerne sammen med valnødderne.

 

B. Rør mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen, til det er jævnt.

Hæld mayonnaisen over æble- og selleriblandingen og vend salaten omhyggeligt.

 

C. Skil salathovederne ad i enkelte blade.

Riv bladene midt over og bland dem i en stor skål.

Læg æble- og selleriblandingen ovenpå og pynt med selleriblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her