1 chili helst en stærk thai-chili udkernet og finthakket
1 stort fed hvidløg finthakket
1 spsk sukker
1 ½ tsk riseddike
1 ½ tsk limesaft
1 ½ spsk fiskesauce
1 ½ spsk vegetabilsk olie
½ mellemstort løg skåret i tynde halvmåner
sort peber
200 gram hvidkål skåret i tynde strimler
1 mellemstor gulerod revet eller skåret i tynde strimler
200 gram stegt eller kogt kyllingebryst skåret i tynde strimler
1 stort bundt mynte (ca. 40 gram)finthakket
Bland chili, hvidløg, sukker, riseddike, limesaft, fiskesauce, olie og løg i en skål og smag til med peber.
Lad dressingen trække i en halv time. Kom hvidkål, gulerod, kylling og mynte i en stor skål, hæld dressingen over og bland det hele godt, så dressingen fordeles.
Serveres på et stort fad med mere mynte drysset over.