Logo

Varm salat af pocherede æg og stegt chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God varm vinterforret for 4 personer -

Vand
4 friske æg
1 spsk olivenolie
1 stort stykke Chorizo-pølse
1 mellemstort finthakket løg
1 fintskåret rød peber
2 fed finthakkede hvidløg
salt og friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
1 ½ spsk sherry-eddike
3 spsk tør sherry
salat
Paprika-croutoner

Varm vandet op på en pande. Når vandet er ved at koge slås æggene ud i vandet på samme måde som du laver spejlæg. Lad dem være i vandet i nøjagtigt 1 minut.
Tag panden af varmen og lad dem stå i 10 minutter.
Skær chorizo-pølsen i mindre stykker.
Tag en god tung pande. Varm olivenolien godt op og rist Chorizo-pølsen.
Tilsæt løg, peberfrugt, og hvidløg og rør godt rundt til det hele får fine ristede kanter. Det tager ca. 6 minutter.
Tilsæt til sidst salt, peber, olivenolie, sherry-eddike og sherry og lad det boble og blandes og sluk for blusset.
Tag nu æggene op af panden med en hulske og hold dem mod et stykke køkkenrulle, så vi ikke får vand i salaten.
Læg æggene ovenpå salatbladene og drys chorizo-pølse-blandingen over.
Drys paprika- croutoner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her