Logo

Varm citronurte vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 citroner
3 spsk olivenolie
3 spsk smør
1 bundt purløg
1 bundt persille
3 skalotteløg fint hakket
salt og peber


Skær citronbåde ud af 1 citron og pres saften af 2 citroner.
Kom skalotteløg, olie, smør og citronsaft på panden og kog op.
Hak purløg og persille fint og tilsæt til sidst sammen med citronbåde.
Smag til med salt og peber. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her