Logo

Vanillesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. kold mælk
2 æggeblommer
4 spsk sukker
2 spsk Maizena
1 stang vanilje

Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker.
Flæk vaniljestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud.
Opløs Maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vaniljekornene.
Pisk æggemassen og æggeblandingen sammen.
Varm forsigtigt vaniljesaucen op, til den begynder at tykne og får en
cremeagtig konsistens.

Tips: Særdeles velegnet til is, kager og tærter med frugt og budding

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her