Logo

Tunfisksalat i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

FYLD:
3 hårdkogte æg
1 dåse tunfisk i olie
1 bundt radiser
½ salathoved
2 spsk hakket persille eller karse
citronbåde

MARINADE:
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk vand
salt & Peber
1 tsk reven peberrod

Tilberedningstid : Ca. 20 min.
Fyld:
Æggene pilles og hakkes. Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker. Radiserne renses og skæres i skiver. Salaten skylles, tørres og skæres i strimler. Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden. Marinade:

Olie, Citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt, peber og peberrod
Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri. Drys med hakket persille eller karse og garnér med citronbåde.

Serveres med kuvert-flûtes og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her