Logo

Torskerognssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g torskerogn friskkogt eller fra dåse
3 spsk kvark
1 syltet agurk ca. 30-50 g skåret i tynde skiver
salt og peber
citron

Torskerognen moses med en gaffel (hvis der bruges friskkogt torskerogn skal hinderne fjernes først) og røres med kvark og de fintskårne agurker. Smages til med salt, peber og citron.
Godt på rugbrød.

Tips: Hvis torskerognssalaten stilles i køleskab straks efter tilberedning, kan den holde sig 2 dage i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her