Logo

Tomatmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk citronsaft
3 dl olie
salt, peber
 
200 g mayonnaise
1-2 spsk tomatpure
1 hakket rød peber
evt. 1 tsk revet løg
 
Mayonnaise: Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik.
Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed.
Smag til med salt og peber.
Smag mayonnaisen til med tomatpure, peberfrugt og evt. løg. Serveres til sild, stegt fisk, skaldyr, æggeretter og salater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her