Logo

Tofu-blomkål-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til 4 personer)
1 mellemstort løg
1 kop blomkål
¼ tsk salt
4 kopper vand
½ kop tofu-tern
1 spk. kouzou/arrowroot opløst i vand
4 tsk tamari
3 tsk olie

Svits løg og blomkål i olien, tilsæt 2 tsk tamari.
Læg låg på og lad det koge 5 min.
Tilsæt vand. Kog i 15 min.
Kom tofu, den opløste kouzou, samt endnu 2 tsk tamari i gryden.
Lad det hele koge op, idet der røres konstant.
Hæld saucen over en risret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her