Logo

Timiankål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ - ¾ kg sommerhvidkål
1 spsk stegefedt fra bacon
1 tsk friske timianblade
½ tsk salt
Peber

Kålen snittes fint.
Fedtet varmes i en gryde, og kål og timian kommes i og svitses under omrøring til kålen er gylden.
½ dl vand hældes ved, og kålen dampes under låg ved svag varme i ca. ½ time.
Der smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her