1 spsk olie
1 lille løg, finthakket
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk chilipulver
1 fed hvidløg, presset
1 lille rød peberfrugt, finthakket
1 lille grøn peberfrugt, finthakket
2 store modne tomater, finthakket
½ tsk sukker
Salt
peber
Olien varmes i en lille gryde. Svits løg bløde for jævn varme i 2 min.
Tilsæt krydderier, svitses under omrøring i 1 min.
Tilsæt hvidløg og peberfrugter og svits dem 2 min. under omrøring.
Rør tomaterne i. Bring saucen i kog; varmen dæmpes, og den simrer 15 min, til den er jævnet en smule. Rør af og til.
Rør sukker i; smages til med salt og peber.
Kan opbevares i køleskab i op til 3 dage.
Serveres varm med taco, nachos eller som dip med majschips.