Logo

Tørrede tomater med kapers og ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pomodori secchi con capperi e acciughe

100 g soltørrede tomater
frisk basilikum
1 tsk kapers
5-6 sorte oliven
5-6 ansjoser
1 lille chilipeber (eller stødt cayennepeber)
1 fed hvidløg
olivenolie

Skold de soltørrede tomater i kogende vand i 1 minut. Lad vandet dryppe af og tør dem helt i køkkenrulle. Skyl og tør basilikumbladene i køkkenrulle.
Læg kapers, et blad basilikum, et stykke sort oliven, et stykke ansjos, et lille stykke hvidløg og et stykke chilipeber eller cayennepeber på halvdelen af tomaterne. Læg en anden tomat ovenpå og læg tomaterne i et helt rent marmeladeglas eller i en anden opbevaringsskål.
Hæld olivenolie over og lad tomaterne stå og trække i olien
en dag.
Server tomaterne sammen med andre antipasti og med godt brød til som appetitvækker.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her