Logo

Stuvet savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 savoykål (1 kg)
2 ½ dl vand
5 dl mælk
5 spsk hvedemel
revet muskatnød
salt og peber
 
Snit kålen fint og damp den mør i saltet vand i 10-12 min.
Ryst en jævning af 1 ½ dl mælk og hvedemel og hæld den i under omrøring.
Tilsæt resten af mælken og lad stuvningen småkoge 2-3 min.
Smag til med muskatnød, salt og peber.
 
Tips: Serveres som tilbehør til fx fisk, koteletter eller medisterpølse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her