Logo

Stærk Djævlesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk fiskesauce
3 spsk lime
1 helt hvidløg - ikke kun et enkelt fed
Friskrevet ingefær svarende til et fed hvidløg
1 hel frisk rød chili
 
Hak det hele fint, bland det godt sammen og lad det trække i køleskab.
Bliver det for tykt, så hæld en smule vand ved.
Det kan holde sig evigt i køleskab og bruges til både sauce, ris og ikke mindst til marinader til al slags kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her