Logo

Squashsouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 mellemstore squash
75 g smør
2 løg, hakkede
2 fed hvidløg
1 ½ spsk hvedemel
3 æg
1 dl feta eller hytteost
1 dl reven ost
1 spsk hakket dild
salt
peber
paprika

Rens og istandgør squashene og skær dem igennem på langs.
Skrab frøkernerne ud. Smelt smørret i en gryde og tilsæt hakket løg og knust hvidløg.
Lad det simre, til løgene er blanke.
Drys med hvedemel, kom ost, dild og æggeblommer i og rør det godt sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i den lunkne masse.
Kom soufflémassen i de udhulede squash.
Drys med paprika og bag dem i ovn ca. 35 min ved 200ºC.
Soufflémassen gøres ekstra lækker ved at komme en håndfuld hakkede mandler i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her