Server denne dejlige
grønsagssalat som tilbehør eller som et grønt hovedmåltid.
Arbejdstid: 20 min. Grilltid:
15 min. 2-4 personer.
#
1 grøn squash
1 gul squash
8 markchampignon
1 økologisk citron
2 spsk olie
1 fed hvidløg
50 g parmesan
frisk basilikum
salt og peber
*
VASK squashene, og
halver dem på langs.
RENS svampene, og
træk dem på 1 eller 2 spid.
PENSL grønsagerne
med olie, drys med salt og peber, og steg dem på en varm grill eller grillpande
8-15 min.
Tag dem af grillen,
lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.
RØR lidt fintrevet
citronskal, 1-2 spsk, citronsaft og olie sammen i en skål.
Smag til med knust
hvidløg, salt og peber, og vend grønsagerne i.
Drys med høvlet
parmesanost og friskhakket basilikum.