Logo

Spinatbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket spinat
125 g smør
125 g hvedemel
1 ½ dl piskefløde
5 æg
salt
sukker

Smelt smørret i en gryde, rør melet i og spæd med fløden.
Kog godt igennem og tilsæt den optøede og afdryppede spinat, samt smag til med salt og sukker.

Del æggene og rør blommerne i den let afkølede spinatmasse, én ad gangen.
Pisk æggehviderne meget stive, vend dem forsigtigt i spinaten og hæld massen i en smurt form.
Kog buddingen i vandbad i 1-1 ½ time ved 140-160ºC. Vend den forsigtigt ud på et varmt fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her