Logo

Spinat med Pisang-flager / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- thoran

3 kopper fintsnittet spinat
Pasta:
1 kop revet kokosnød
2-3 fed hvidløg
2-3 stk hakkede skalotteløg
2-3 stk hakkede grønne chilier
½ tsk salt
¼ tsk cayennepeber
2-3 spsk vand
2 spsk olie
1 ½ tsk sennepskorn
lidt kogt ris
kariblade
lidt skalotteløg
grøn chili

Spinaten ristes i en wok, der hældes lidt vand over, og spinaten dampes under låg.
Lav en fordybning og kom pastaen ned midt i.
Dæk til med spinaten og lad den dampe i nogle minutter.
Steg sennepskorn, ris, kariblade, skalotteløg og chili hurtigt i olien og hæld det over spinaten.
Pynt med kokos.

Pisang-flager:
grønne pisanger
kokos- eller anden olie
lidt gurkemeje
lidt salt
lidt dyvelsdræk
lidt friske kariblade
lidt grøn chili

Skræl og snit pisangerne med et råkostjern og steg dem i en wok.
Tilsæt vand med gurkemeje, salt og dyvelsdræk.
Rør rundt og lad det syde.
Lad kariblade og chili stege med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her