Logo

Snezhanka salata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter yoghurt 
2 friske aguker eller ½ kg syltede agurker
1-2 spiseskefulde olie
1 spiseskefuld eddike eller friskpresset citronsaft
2-3 spiseskefulde hakket frisk dild
2-3 fed hvidløg
salt
Eventuelt 60 g hakkede valnøddekerner
 
Stil yoghurten til afdrypning 1 dags tid et køligt sted.
Hvis du kan få den fede græske yoghurt kan du nøjes med den halve
mængde og behøver ikke at dryppe den af.
Hak agurkerne fint. Salt de hakkede friske agurker og stil dem ligeledes
til afdrypning et køligt sted.
Hvis du bruger syltede agurker skal de ikke saltes, bare dryppe af.
Bland alle ingredienserne undtagen de hakkede nødder som strøs henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her