Logo

Sildesalat 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileter af spegesild lægges et par timer i en almindelig vand- og eddikelage tilsat sukker og peber. Fileterne skæres derpå i strimler eller småstykker og blandes med terninger af syltede rødbeder, lidt groft hakket løg og terninger af æble. Marineres med en marinade af 2 spsk estragoneddike, 5 spsk olie, 1 spsk vand, lidt sukker og peber. Anrettes pyntet med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her