Logo

Sennepsmayonnaise med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
salt, peber
1 knsp sukker
1 spsk estragoneddike
3 tsk dijonsennep
2 tsk grov sennep
4 tsk sød sennep el. ravigottesauce
2.5 dl olie
1 bdt dild
 
Bland æggeblommer, salt, peber, sukker, eddike og de tre slags sennep i
en skål og rør det til en glat creme.
Pisk olie i dråbevis i begyndelsen, senere lidt mere rundhåndet, så
mayonnaisen når at samle sig.
Skyld og tør dilden og hak den fint.
Rør dilden i mayonnaisen og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her