Logo

Sennepsflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. fløde
1 hønsebouillonterning
1 spsk sennep
¼ piskefløde (evt mælk)
2 tsk Maizena
 
½ l. fløde koges op med en hønsebouillonterning, Når det koger, kommes
der en spsk sennep i, samt en ¼ piskefløde hvori der er rørt 2 tsk
Maizena.
Koges op igen og serveres til oksesteg eller svinemørbrad.
 
Tips: Saucen kan laves af mindre fedende flødeprodukter. Det giver også en god smag. Brug fx. kun fløde når der kommer gæster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her