Logo

Sellerisalat med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dejlige og friske salat er lækker som forret, men også som tilbehør til fjerkræ og kød.
(4 personer)
1 lille selleriknold
salt
Dressing:
1 citron
1 ½ dl cremefraiche 18 %
friskkværnet peber
2-3 stilke bladselleri
Drys:
50 g valnøddekerner

Skær den skrællede selleri i ½ cm tykke stænger. Riv citronskallen fint, og pres saften ud af citronen. Blancher selleristængerne i ½ minut i spilkogende vand tilsat salt og 1 spsk citronsaft. Dryp det godt af. Rør en dressing af cremefraiche, citronskal og -saft, og vend finthakket bladselleri i. Vend dressingen let med selleristængerne, og anret med et drys af nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her