En masse dejlige vintergrønsager er kastet på panden her. Lækker
som garniture til kød, fisk og fjerkræ. Klik her og se opskriften.
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
150 g grønkål
150 g knoldselleri
250 g jordskokker
1 rødløg
(fintsnittet)
15 g smør eller 1 spsk
olie
1-2 æbler (skåret i både)
*
Rib grønkålen, skyl
den grundigt og blancher den i 3-4 min. i kogende, letsaltet vand.
Hæld den på et
dørslag og hak den groft.
Skræl selleri og
jordskokker og skær dem i mundrette stykker.
Steg rødløgene
blanke på en pande med smør eller olie.
Tilsæt selleri og
jordskokker og steg dem langsomt møre (i 5-10 min.).
Krydr med salt cg
peber.
Tilsæt æblerne de
sidste par min.
Vend grønkålen i og
varm det igennem.
Smag til med salt og
peber og server som selvstændig ret eller som tilbehør til 4 personer.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin