ca. 10 personer
300 g Kartofler
300 g skrællet Sellerirod
250 g Rejer
200 g grønne Oliven
200 g Bayonneskinke
150 g Leverpølse skaaret i 6 Stykker
100 g Trøfler
100 g Hvidvin
60 g Spegepølse med Hvidløg skaaret i fine Skiver
3 Salathoveder
Madeira
Olivenolie
Eddike
Salt og Peber
Rejerne pilles.
Olivenerne og Trøflerne koges i Madeira, de grønne Oliven deles i to og Stenene fjernes. Trøflerne skæres i Skiver.
Sellerien skæres i fine firkantede Strimler, der lægges et øjeblik i kogende Vand.
Hovedsalaten gøres i Stand, vaskes, og Hjerterne sættes hen.
Kartoflerne koges i Damp, skrælles og skæres i Skiver. De overhældes, mens de endnu er varme, med Olien, Eddike og Hvidvin og krydres med Salt og Peber. Lad dem blive helt kolde i Marinaden. Kartoflerne, Rejerne, Sellerien, Trøflerne, de grønne Oliven, Spegepølsen, Halvdelen af Skinken skaaret i smaa Stykker og Salatbladene blandes godt med Kartoffelskiverne og smages til, hvis det er nødvendigt, med Salt, Peber, Olie og Eddike.
I sidste øjeblik pyntes Salaten med Resten af Skinken skaaret i fine Strimler, Leverpølsen og Hjerterne af Salathovederne skaaret i fire.