Logo

Salat med sur-sød dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sur-sød dressing:
1 ½ spsk dijonsennep
1 ½ spsk honning
1 tsk worchestershiresauce
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ liter syrnet fløde 9%

Salat:
1 ½ liter fintstrimlet icebergsalat (ca. 250 g)
½ kg kogte pillede og kolde små kartofler
½ blomkål i små buketter (ca. 200 g)
½ agurk i halve skiver (ca. 125 g)
1 rødløg i halve tynde ringe (ca. 50 g)
Sur-sød dressing:
Rør sennep, honning, worchestershiresauce, salt og peber sammen i en skål.
Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen.
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Salat:
Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad.
Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg.
Server dressingen i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her