Logo

Salat med røget tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

6 tynde skiver røget tunfisk
1 salatløg
1 spsk kapers
frisk salat
Dressing:
½ spsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
salt og peber

Dressing: Rør sennep med salt og peber. Tilsæt eddike og dernæst olivenolie lidt efter lidt. Vend med kapers og salat. Server med den gode røget tunfisk og anret med skiver af salatløg.

Salatløg har en finere smag end almindelige løg. Kan man ikke få fat i dem så anvend rødløg i stedet for.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her