Logo

Salat med røget ørred og rygeost og karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g røget ørred
200 g rygeost
1 tsk dijon sennep
2 tomater
1 bk karse
frisk salat efter ønske
godt brød
salt og peber

Rør rygeost med sennep, salt og peber.

Pluk den røget ørred, skær tomaterne i kvarte.

Vend retten sammen med tomater, karse og den plukkede ørred.

Anret på sprød salat og server med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her