Logo

Salat med grillede chili- og peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 chilifrugter af mellemstyrke, evt. jalapeños
6 røde peberfrugter
Koldpresset jomfruolivenolie
2 kugler mozzarella
4-6 modne tomater skåret i både
Friske krydderurter, såsom basilikum citronmelisse, brøndkarse og bredbladet persille
Rødbedeblade, babyspinat eller rucola
Dressing:
Koldpresset jomfruolivenolie
Akaciehonning
Saft og skal fra en økologisk citron
Hvidløg
Frisk rosmarin
Maldon salt og friskkværnet sort peber

Chili- og peberfrugterne skæres i halve og renses for kerner.
Herefter steges de med skindsiden ned af i olie på en varm pande.
De kan også grilles i ovnen med skindsiden opad indtil skindet er fuldstændig sort. Når chili- og peberfrugterne er kølet godt af flåes skindet af dem.
Rødbedeblade, babyspinat eller rucola skylles og tørres, hvorefter det arrangeres på et stort fad.
Mozzarellaen brækkes i mundrette stykker og arrangeres ovenpå, sammen med tomaterne.
Friske krydderurter efter smag blandes i.
Peberfrugterne skæres i smalle strimler og chilifrugterne skæres i små tern.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, til du har en sødtsmagende men let syrlig dressing.
Vend chili- og peberfrugterne i dressingen og fordel det hele over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her