Foto venligst indsendt af Ella Skjellerup
# Ingredienser
2 berberi andebryster
2 spsk akaciehonning
salt og peber
2 spsk olivenolie
1 løg
125 g sukkerærter
1 mango
150 g blandet salat fx. frisé og feldsalat
Dressing:
3 spsk olivenolie
½ spsk vineddike
1 spsk soyasauce
1 tsk frisk ingefær
Tilbehør: nudler
* Tilberedning
Skyl og tør andebrysterne.
Rør honning med salt og peber og pensl det på andebrysterne.
Varm lidt olie på en pande og brun andebrysterne i 2 min. på hver side. Læg dem på en bagerist og bag dem i ovnen ved 200ºC i 8 min.
Pak dem ind i folie og lad dem hvile i 5 min., før de skæres i tynde skiver. Skær løget i tynde ringe og brun dem i lidt olie, til de er bløde og klare. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i 2 min.
Skræl mangoen og skær den i tynde skiver.
Skyl salaten og fordel den på et fad sammen med mango, løg og andebryst.
Rør dressing af olie, eddike, soya og finthakket ingefær.
Hæld dressingen over salaten og drys med sesam.
Kog nudlerne som angivet på emballagen og server dem til salaten.