2 berberi andebryster
1 spsk olivenolie
150 g blandet salat
4 forårsløg
2 chili
2 tsk frisk ingefær
2 fed hvidløg
reven skal af 2 appelsiner
30 g valnødder
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Skyl andebrysterne, tør dem godt og snit skindet.
Varm en pande med lidt olie og steg andebrysterne på skindsiden i ca. 12 min. og 8 min. på kødsiden.
Pak kødet ind i alufolie og lad det hvile, mens salat tilberedes.
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og fordel den på fire tallerkener.
Skær forårsløg i skiver og finhak chili, ingefær og hvidløg.
Varm resten af olien på en pande og rist reven appelsinskal et par minutter.
Steg chili, ingefær og hvidløg et par minutter og tilsæt forårsløg og hakkede valnødder.
Skær andebrysterne i skiver og fordel den på salaten sammen med de øvrige ingredienser.
Drys salaten med de sprødstegte appelsinskaller før den serveres.