Logo

Salat med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 røde Ingrid Marie
Blandede salater efter smag, fx Mitzuna, rucola, rød egeblad, baby spinat, grøn krølsalat, romainesalat eller andet godt
250 g spisekastanier
2-3 forårsløg
1-2 granatæbler
1 blød gedeost
 
Dressing:
Koldpresset jomfruolivenolie
Æblecidereddike
Honning
Maldon salt og friskkværnet sort peber
 
Æblerne skæres i mundrette stykker, kernehuset fjernes.
Salaterne vaskes og tørres forsigtigt, før de brydes i passende stykker.
Kastanierne ridses med et kryds i toppen og bages i ovnen ved 200ºC i 30 minutter, når de er kølet af, pilles skallen af og kastanierne brækkes i mindre stykker. Forårsløgene hakkes fint, granatæblerne flækkes og kernerne pilles ud.
Salaterne blandes med æblestykkerne, og arrangeres på et fad.
Drys derefter med kastaniestykker, forårsløg og granatæblekerner.
Fordel derefter små klumper gedeost over salaten.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, smag til, og når dressingen har den rette sød/syrlige smag, hældes den over salaten der serveres med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her