Server salaten til fisk eller til grillet kød. Rødvinsvinaigre med hindbær kan købes hos velassorterede købmænd, eller man kan lave den selv dog ikke somme dag som salaten skal nydes: Kom lidt hindbær i et syltetøjsglas og hæld rødvinsvinaigre over Lod trække et par uger et mørkt sted og filtrer vinaigren. Hindbærrene kan blendes og dryppes over en salat af sprøde blade.
2 auberginer
1 bdt havesyre, ca, 100 g
100 g hindbær
50 g fårefeta
50 g Kalamata oliven
4 spsk, extra jomfruolivenolie
1 spsk, rødvinsvinaigre med hindbær
Salt, hvid peber
Friskkværnet sort peber
Skær auberginerne i aflange strimler.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, pensl med olie og drys salt og hvid peber over.
Bag auberginerne i ovnen ved 200ºC i 20-30 minutter.
De må gerne få lidt mørke kanter.
Afkøl auberginestrimlerne.
Vask og tør havesyren, men lad bladene være hele,
Vend havesyre, auberginestrimler og oliven med hindbær og smuldret feta,
Dryp rødvinsvinaigren over og kværn eventuelt sort peber på.