Logo

Salade de Cervelat et Gruyere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Salade de Cervelat et Gruyere

4 personer


# Ingredienser 
160 g cervelatpølse
120 g gruyere (emmental eller comté),

1 lille løg, snittet i papirstynde skiver
olie, vinaigre og peber
Garniture: Purløg og evt solmodne tomater

* Tilberedning 
Skær en flot cervelatpølse i skiver og dernæst i halve.
Skær osten i små tern og bland med løgskiver.
Anret sammen med purløg og evt tomatskiver.
Pisk olie og vinaigre sammen og dryp over salaten.
Kværn peberet på og vend salaten.
 
Tilbehør: 

Server fx smørristede. brødskiver, ev­t gnedet med lidt hvidløg, til denne som­merret.
 
Tips: Cervelatpølsen er en af Alsace charcuteriernes spe­cialiteter, dog kun fra de gode små slagtere: der bru­ger "kød" i pølserne. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her