Logo

Rundt familiebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl mælk
1 spsk sirup
2 spsk olie
25 g gær
1 tsk salt
400-425 g hvedemel

Mælken lunes, heri opløses sirup, gær, olie, salt og til sidst melet i. Æltes godt, dejen skal være blød, uden dog at hænge i bordet.
Formes til en stor bolle, tyk og flad skal den være, snittes med en skarp kniv.
Dejen skal hæve op i ca. 30-35 min.
Pensles og drysses med birkes.
Bages på nederste rille ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her