Logo

Ris med melon og karrysmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt til en grillstegt pølse. rejer eller et stykke røget fisk.
Vi anretter risen i de fire halve. nu tomme melonskaller. Det ser festligt ud og sparer opvask.

3 dl parboiled ris
25 g smør
2 tsk karry
salt og peber
3 dl grønne ærter (friske, frost eller dåse)
2 små meloner
1 bundt purløg

Kog risen efter anvisning.
Når risen er kogt færdig. rører du smør og karry i.
Smag til med salt og peber. lad stå.
Vend ærterne i risen.
Skær melonerne lige over. og fjern kernerne.
Tag melonkødet op med en mindre ske, så du får melon i små mundrette stykker.
Vend den nu let afkølede ris med melon.
Kom evt. risen tilbage i de tomme melonskåle.
Klip purløg over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her